Rólunk

A Hubbard College of Administration International épületeÜdvözlünk a Közép-Európai HCA online boltjában

A HCA már hazánkban sem új dolog, hiszen már a 90-es évek végén megalakult. Iskolánk felnőttképzéssel, vállalati oktatással foglalkozik, valamint cégeket kalauzol a nagyobb siker és az új piacok felé. Képzéseink teljes mértékben a Hubbard Management System-en alapulnak, amelyre licenszet a Los Angeles-i Hubbard College of Administration ad.

Egyedi képzéseink és képzési formánk lehetővé teszi vezetők és beosztottaik számára, hogy képességeiknek és saját sebességüknek megfelelően nyerjék el a cégük működtetéséhez szükséges tudást, majd gyakornokságaink biztosítják, hogy ez a tudás ne csak elméleti legyen, hanem valós eredmények formájában utatkozzon meg.

A cég kalauz szolgátatásainkhoz a Hubbard Management System legnagyobb nevű külföldi tanácsadóit szerződtetjük, akiknek több évtizedes nemzetközi tapasztalatát ötvözzük a HCA ismereteivel a helyi piacról és a helyi viszonyokról. Ez az együttmáködési forma óriási sikereket szült és szül most is.

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNOD?

  • Jó dolog nagy tudással rendelkezni, de még jobb ha azt a tudást kézzelfogható eredményekké tudjuk alakítani. Gyakorlatias képzéseink és cégkalauz szolgáltatásaink pont ezt biztosítják.
  • Nálunk nem egy futószalagra állsz rá, hanem sok-sok személyes törődéssel és személyre szabott programmal gondoskodunk róla, hogy amit tanulsz azt megérted és tudod használni.
  • A Hubbard Management System módszereit könnyedén és gyorsan, akár azonnal tudod használni, és bizony ez már akár másnap megmutatkozik eredményekben. Szolgáltatásaink rendkívül eredményközpontúak, hiszen mi nem filozófusokkal telített elszigetelt vállalkozásokat, hanem igazán ütőképes cégeket akarunk.
  • A piac változik, a körülmények változnak. Előfordul, hogy amit egyszer megtanultunk, az úgy tűnik más viszonyok közt nem működik. Pont ezért az életre szóló garanciánk biztosítja, hogy egy ilyen helyzetben újra ki tudd dolgozni és be tudd gyakorlni a tanultakat, ezúttal a megváltozott körülményekre.