ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A bolt.h6.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a bolt.h6.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatok

 • Cégnév: HCA CE Közhasznú Nonprofit Kft.
 • Székhely: 1161 Budapest, Pálya u. 83.
 • Adószám: 21885321-2-42
 • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-921561
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elérhetőség: partnerkapcsolat@hca-iskola.hu
 • Telefon: 06 70 3341355

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház könyveket, tananyagokat, szolgáltatásokat, csomagokat és egyéb termékeket forgalmaz. A termékeknél és szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek online, valamint a HCA CE székhelyén vásárolhatóak meg. A házhoz-szállítás költségét nem minden esetben tartalmazzák. Noha termékeink egy részét házhoz tudjuk szállítani, azok nagy részét csak személyesen lehet átvenni, a szolgáltatás megkezdésével.

A HCA tananyagait csakis tanfolyamok mellé tudjuk adni, így azokat kiszállítani nem tudjuk.

Mind a bruttó és a nettó ár fel van tűntetve.

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata

 1. A termék adatlapján rákattint a "Kosárba" gombra. A kosár tartalmát fiókja oldalán bármikor megtekintheti, amennyiben abban legalább egy termék/szolgáltatás megtalálható.
 2. Járjon el az 1-es pontban leírtak szerint minden megvásárolni kívánt termék esetében.
 3. Amikor minden óhajtott terméket elhelyezett a kosarában kattintson a "Kasszához" gombra.
 4. Amennyiben már regisztrált és belépett felhasználónk egyből a pénztárba az adatok ellenőrzéséhez kerül, ellenkező esetben a "Belépés" vagy "Regisztráció" gombra kell kattintania, iletve vendégként is fizetni tud, bár ez esetben is majdnem annyi adatot meg kell adnia, és még nyomon se tudja követni a rendelést..
 5. A kasszában a értelemszerűen válaszd ki a szálítási címet, a számlázási címet, a fizetés módját. Természetesen, amennyiben a termék ingyenes vagy letölthető, ezeket értelemszerűen nem kell kiválasztani.
 6. A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztatja.

A megrendelések feldolgozása legkésőbb 2 munkanapon belül.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Főbb szolgáltatásainkra életre szóló elégedettségi garanciát vállalunk, amelyet pontosan a szolgáltatás megkezdése előtt aláírt keretmegállapodás részletez.

Könyveinkre, amennyiben az kötési hibával, vagy bármi más esztétikai hibával bír 3 havi cseregaranciát vállalunk. Ezek cseréjét telefonon tudjuk intézni, a 70-334-1355-ös számon.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra!

Elállás joga

Szolgáltatásaink vonatkozó elállási és pénzvisszafizetési jogot bármely ügyfelünk gyakorolhatja. Ennek menete kizárólag személyesen történik. Kérem egyeztessen időpontot a 70-334-1355-ös telefonszámon.

Ugyanezen jog az ezen oldalon forgalmazott könyvekre nem vonatkozik.

További információért érdelődjön: partnerkapcsolat@hca-iskola.hu

Adatkezelés

Adatvédelmi nyilatkozatunk pontosan taglalja weboldalaink adatkezelési irányelvét.