• Patrick Valtin: A 10 legsúlyosabb hiba az értékesítésben - e-könyv

A könyv letöltéséhez kattints a Kosárba gombra, majd a felső sarokban a Kasszához gombra. Mivel ez egy ingyenes e-könyv, így regisztráció után letölthetővé válik a fiókodhoz tartozó Letöltések oldalon, amelynek hivatkozását e-mailben is megküldjük neked.

Az alábbiakban megosztunk veled néhány igazolt, gyakorlati tippet az értékesítéssel kapcsolatban, melyek soha korábban nem láttak napvilágot. Ezzel messze túllépünk azon, hogy pusztán termékismeretről vagy lezárási technikákról beszélnénk. Amiről szó van az, hogyan segítsd az értékesítőidet abban, hogy kifejlesszék:

  • a másokkal való kapcsolatuk kiépítésének képességét
  • azon vágyukat, hogy a tőlük telhető legtöbbet nyújtsák az ügyfélnek
  • a hajlandóságukat arra, hogy az ügyfelet zökkenőmentesen, de magabiztosan eljuttassák az ügyfél szabad akaratából történő lezárásáig
  • s végül, a képességüket a tárgyalásra... olyan szintre emelve, hogy az ügyfeleik AKARJANAK vásárolni tőlük 

Ezek a gyakorlati tippek 22 év tapasztalatára épülnek az értékesítési tréningek terén.

A New Era Selling System olyan sikeres lépéseken nyugszik, amelyet a legjobb értékesítők alkalmaznak naponta. Mi több mint 65000 értékesítőt képeztünk vagy értékeltünk ki 27 különböző országból.

A New Era Selling (Új Korszak Eladás) filozófiája egyszerű: „Mindaddig, amíg az értékesítőben nem lehet megbízni, az értékesítő semmit sem fog eladni!”

A piac új viszonyai egyre inkább megkívánják, hogy az értékesítő szoros kapcsolatot építsen ki a (vásárlóképes) ügyfeleivel, mielőtt egyáltalán megfordulhatna a fejében, hogy prezentálja a termékét vagy szolgáltatását.

Érdekes módon, mindenki egyetért a bizalom fontosságában az értékesítésben... De hogyan alapozzuk meg a bizalmat? Hogyan érdd el, hogy az ügyfél ne feszélyezze magát miattad, hogy elfogadja a tanácsodat minden további nélkül? Ezek a tulajdonságok általában ismeretlenek a „klasszikus” értékesítési tréning programok számára és általában figyelmen kívül hagyják azokat.

Manapság, különösen, hogy ilyen kihívásokkal teli gazdasági helyzet áll fenn, már nem elég az, ha meggyőzöl valakit, a tiéd a legjobb ajánlat. Sok sikeresen meggyőzött ügyfél mégsem vásárol (tőled). Az értékesítőnek képesnek kell lennie sokkal többet elérnie annál, hogy pusztán meggyőz: azon kell fáradoznia, hogy az ügyfelet megerősítse a vásárlási döntésében. És ehhez egészen más jártasság és szakértelem szükséges, mint amit általában oktatnak vagy képzéseken bemutatnak — de mi pont ezt fogjuk megosztani veled!

Megírom a véleményem

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj, ha meg szeretnéd írni a véleményed

Patrick Valtin: A 10 legsúlyosabb hiba az értékesítésben - e-könyv

  • 0Ft

  • Nettó ár: 0Ft

Cimkék: E-könyv, értékesítés, patrick valtin, díjmentes