• Mintacégek gerince tréning 2018 december 11-13

Mintacégek gerince tréning

Elmélet és gyakorlat mind egy helyen
egy páratlanul pragmatikus képzés.

Milánói Mintacég Túránk során a cégvezetők krémjét látogatjuk meg, hogy munkásságukat mikroszkóp alá tegyük.

A Cégvezetés gerince tréning során pedig azokat cégvezetési eszközöket és rendszereket vesszük át, amelyek segítségével a vezető nem csak növekedési pályára tudja állítani a cégét, hanem meg tudja szüntetni a cégnek a vezetőre való ráutaltságát is.

A Mintacégek gerince tréningünkön pedig a kettőt ötvözzük.

Milánóban első alkalommal leesett az állunk, és épp csak helyére tettük volna, amikor újra és újra leesett. A cégek hatékonysága, hangulatvilága, a szakértelem mértéke egyaránt pozitívan sokkolt minket. És nem azért, mert ezeket máshol nem lehet látni, hanem mert itt azt is megmutatták nekünk, pontosan hogyan is valósítják ezeket meg.

A cégvezetés gerince tréning által ezek az ellesett tippek és trükkök nem pusztán kósza gondolatok lesznek, hanem megértvén a módszerek mögötti miérteket és tapasztalatokat szilárd gyakorlati tudássá alakulnak.

Azon túl, hogy a túra új lendületet, inspirációt és megújult reményt ad, olyan jellemző problémákra látunk kézzelfogható megoldásokat, mint a személyzet kiválasztás, betanítás, szezonális személyzet kérdése, PR, vásárlók kötődésének és hűségének kialakítása, marketing, logisztika és mindehhez a vezető hozzáállása és szerepe.

És most először mindezt nem csak látjuk, de meg is értjük, mondhatni részünkké válik.

A túrán eddig résztvett több, mint 100 cégvezető 9,5 pont felett értékelte a szakmai értékét, ami egy tizes skálán igen jó eredmény, és ez csak a mintacégek túrája.

Sőt, egyik ügyfelünk a túrán azt találta mondani, hogy noha ő ismeri ezt a management módszert és használják is a cégben, de nem ilyen rendszerszerűen és nem ilyen hatékonysággal. Ennél tovább is ment, le volt taglózva, hogy vezetőit nem hozta magával, de nem búsult, hanem erőt merített ebből. Rövid időn belül egész vezetői csapatával eljött Milánóba, egy éven belül pedig teljesen megfordította a cég addig összeomlás felé való tendenciáját. Azóta is növekszik és egyre nyereségesebbek.

És TE abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy immár sokadik alkalommal egy kiforrott túrába csatlakozhatsz bele, amelyet most először nem két naposra, hanem 3 naposra terveztünk, hogy biztosítsuk számodra a maradéktalan tudáshoz szükséges elméleteket is.

Gondolj csak bele, a tréning ára tartalmazza a

  • Repülőjegyet Budapestről Milánóba és vissza
  • Szállást két éjszakára
  • Helyszíni utazást

Nem beszélve a két napos intenzív, gyakorlatias képzést, amely már önmagában rendszerint többe kerül ennél.

Miért?

A Mintacég túránk Milánóban a mi bemutatótermünk. Egy kóstoló, hogy megízleld a Hubbard Management Rendszer erejét, és kedvet kapj rá, hogy te is virágzó, növekvő, eredményes céget építs, amely másokat is erre inspirál.

Ezt megtoldva a Cégvezetés gerince tréninggel megadjuk neked azt az alapvető rendszer szemléletet és azokat az eszközöket, amelyek segítségével sínre tudod tenni a céged, hogy aztán a Hubbard Management Rendszer segítségével ne tüzet kelljen oltanod nap mint nap, hanem hosszútávú stratégiákban gondolkodva formáld a szervezetet a legvégső részletekig.

Elvégre milyen problémákat szeretnél inkább? A mindennapi unalmas, operatív problémákat, vagy inkább a stratégiai, növekedés okozta problémákat, ahol cégvezetőként a terepasztal felett vizualizálhatod céged jövőjét?

Ne habozz sokat, az áprilisi tréninggel egybekötött túráról nem érdemes lemaradni, hiszen ez egy egyedülálló program, most először!

Csak 25 hely van, gyorsan fogynak!

Megírom a véleményem

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj, ha meg szeretnéd írni a véleményed

Mintacégek gerince tréning 2018 december 11-13

  • 533.400Ft

  • 431.800Ft

  • Nettó ár: 340.000Ft

Cimkék: Milánó, Pier Paderni