• Arte Maren: A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok

KONFLIKTUSOKTÓL MENTESEN ÉS CÉLTUDATOSAN MŰKÖDIK A CÉGED ÉS AZ ÉLETED? ÉS A CSALÁDOD?

Vagy elpazarolod az értékes idődet és energiáidat arra, hogy egyszerre vágj bele különféle dolgokba, és közben nem haladsz elég gyorsan céljaid felé?

MEGVAN BENNED A SIKERHEZ SZÜKSÉGES LENDÜLET ÉS HAJTÓERŐ?

A Cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok segít felfedezni mi igazán fontos, és eszközt ad arra, hogy elfoglaltságaidat és a rájuk fordított energiáidat összhangba rendezd, hogy a sikerhez elengedhetetlen lendületet és hajtóerőt meg tudd találni magadban.

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok megtanítja neked L. Ron Hubbard Cégvezetési fontossági sorrendjét (a harmónia és összhang hatásos módszerét), mely Admin Skála néven is ismertté vált. Elsajátíthatod belőle, hogyan szúrd ki mi igazán fontos, és hogyan cselekedj azt ismerve céged igazgatása során, és a magánéleted bizonyos helyzeteiben is. Eredményképpen nagyobb hozadéka lesz a befektetett energiáidnak. A céged, a családi és a magánéleted teljes összhangja feltartóztathatatlan úthengert farag belőled.

„A szervezés fontossági skálájának technológiája, amint azt eme könyv ismerteti, tette számunkra lehetővé, hogy egy mára már 20 országban működő szervezetet építsünk. Kezedben tartod az igazságot a személyes és cégen belüli összhangról és növekedésről.”

Mårten Runow, CEO
Performia International, Svédország

MI KELTETTE FEL A LARRY KING SHOW ÉS A VOICE OF AMERICA ÉRDEKLŐDÉSÉT A MODERN CÉGVEZETÉS SZAKÉRTŐJE IRÁNT?

Arte Maren több mint 30 éve szakmai szövegségek, nagyvállalatok, cégtulajdonosok és egészségügyi praxisok egyesületeinek konferencia-vezérszónoka, vállalati trénere és személyes tanácsadója. Tekintélyes előadásainak résztvevői igazgatósági, értékesítési, gyártó, szakmai, szövetségi és kiskereskedelmi területeken hasznosították tanulságaikat.

Az egész világot átszelő utazásai során Arte nyolc országban és szerte az Egyesült Államokban szerepelt rádió és televízió műsorokban. Olyan műsorokban, mint a Larry King Show, Tom Snyder és a Voice of America. A BusinessWise USA beli epizódjainak házigazdája, mely a businesswise.tv internetes címen is elérhető.

Képzésein résztvett ügyfelek listáján megtalálhatók olyan vállalatok és szövetségek, mint a Nestlé, Chrysler, IBM, Teledyne, American Airlines, Northwest Airlines, Bank of America, Del Taco, AAMCO, Meeting Planners International és több száz egyéb.

A sokat vitatott L. Ron Hubbard módszere miért nyer ekkora népszerűséget?

Íme a könyv, mely mindezt összefoglalja.

„Arte Maren: A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyvében leírt információk értékesebbek és gyakorlatiasabbak, mint bármely más menedzsment alapelv, amit valaha is tanultam. Cégünk Európa egyik legnagyobb menedzsment tanácsadó cége. Mára már napi alapon használjuk az e könyvben megadott eszközöket – ügyfeleinknél és önmagunknál is – egyszerűen azért, mert ez képezi az alapját bármely hosszú távú stabilitásnak és növekedésnek. A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyv Arte Maren tapasztalatainak, és a Hubbard vezetési technológiában szerzett szakértelmének megfizethetetlen értékű sűrítménye. Ugyanakkor nagyszerű tanúságtétele is egyedülálló képességének, hogy oly módon tud átadni tudást, hogy azt azonnal alkalmazni is tudod – és hamarabb látod eredményeit, mint hogy lélegzetet vennél!”

Patrick V. Valtin
előadó, oktató, vállalkozó, író

Megírom a véleményem

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj, ha meg szeretnéd írni a véleményed

Arte Maren: A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok

  • 9.900Ft

  • Nettó ár: 9.429Ft

Cimkék: cégvezetés, arte maren, admin skála