• Milánói mintacég túra 2020 szeptember 14-16.

Ezt a falat meg kell érínteni!

Az első vállalkozó csoport2014 decemberében nagy reményekkel, de picit talán szkeptikusan vágtunk neki milánói utunknak. Nem tudtuk mire számítsunk. Voltak persze sejtéseink, hiszen annyit hallottunk már a kiszemelt cégekről, viszont nem szerveztünk külön utat csapatunknak, hogy felmérjük a terepet.

E helyett rögtön a közepébe vágtunk, és szerveztünk egy 15 fős csoportot, hogy megmutassuk nekik, amit még mi magunk se láttunk. Na persze, annyi előnyünk volt, hogy egyik legkedvesebb barátunk és partnerünk – Pier Paderni – volt az, aki meghívott minket.

Így, több mint egy év távlatából azt kell mondjam: ezek a túrák, akárhányszor megyünk, mindig aranyat érnek.

Első alkalommal leesett az állunk, és nem csupán egyszer. A cégek hatékonysága, hangulatvilága, a szakértelem mértéke egyaránt nagy hatással volt ránk. És nem azért, mert ezeket máshol nem lehet látni, hanem mert itt azt is megmutatták nekünk, hogyan is érik el ezt.

Nagy az érdeklődés az ErcosbanNem mindegy, hogy valaki bemegy a gyárba, ott lát sok érdekeset és hasznosat, majd megpróbálja otthon kiokoskodni, hogy mit is csinál az a gyár, amivel ezt eléri. Ezt pont ugyanolyan, mint a foci esetében, ahol annyi szakértő van, aki pontosan tudja, miért sikeres vagy sikertelen az adott csapat, de egyikük se vesz részt a csapat mindennapi életében.

Nos, nekünk nem kellett belemennünk hasonló filozofálgatásba. Amikor végigvezettek a cégen, annak az is része volt, hogy megtudtuk, hogyan terveznek konkrét szezonokra, hogyan vesznek fel hosszútávra vagy éppen szezonra embereket, hogyan képzik őket villámgyorsan, hogyan motiválják őket, hogy ne csak bejárjanak dolgozni, hanem igazán törődjenek a munkájukkal. Az se maradt el, hogy hogyan korrigálják ezeket az embereket, a cég termékeit, szolgáltatásait, hogyan érnek el tömegével új embereket, honnan tudják, hogy hol érdemes reklámozni, és hogyan mérik az utolsó fillérig a reklámjaik hatékonyságát.

Igazi tömeg a Globo rendezvényén!Ezek mind elképesztően fontos tételek egy cég életében, mégis, ami engem személy szerint nagyon megfogott az, hogy hogyan állítják ügyfeleiket a cég víziója mögé, hogyan vonják be őket és töltenek meg így élettel egy-egy fantasztikus közösséget.

Ha cégvezető vagy, tulajdonos, középvezető, vagy csak egy olyan ember, akinek fontos, amit csinál, akkor neked is érdemes eljönnöd, mert tanulságos lesz számodra.

További információkat a következő oldalakon találsz:

Az ár tartalmazza a

  • Repülőjegyet Budapestről Milánóba
  • Szállást egy éjszakára
  • Helyszíni utazást

Amennyiben nem Budapestről repülne, illetve akár több éjszakára is maradna Milánóban, kérem keressen fel minket a +36 70 334 1355-ös telefonszámon egyeztetés céljából.

Minnél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esély, hogy olcsóbban tudjuk számodra foglalni repülőjegyed és szállásod. Ha ezeket jó áron sikerül beszereznünk, az összeg egy részét jóváírjuk HCA-s számládra jövőbeli képzésekre.

Megírom a véleményem

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj, ha meg szeretnéd írni a véleményed

Milánói mintacég túra 2020 szeptember 14-16.

  • 469.900Ft

  • Nettó ár: 370.000Ft

Cimkék: Milánó, Pier Paderni